ERBJUD DINA KUNDER MÖJLIGHETEN ATT BESTÄLLA MAT FÖR AVHÄMTNING VIA WEBBEN SNABBT OCH ENKELT.

Välkommen till [Din Restaurangs Namn] TakeAwayer

TakeAwayer By Auxilic & MarxMedia

Takeaway Online

TakeAwayer är ett projekt som föddes under Coronakrisen. Under den pågående pandemin har restauranger och butiker haft färre besökare samtidigt som efterfrågan är oförändrad.
 

Under samma tid har e-handeln ökat markant, vårt mål är att göra det det billigt, snabbt och enkelt för restauranger och butiker, att ta emot beställningar online.

TakeAwayer By Auxilic & MarxMedia

Så fungerar det...

Steg 1

RESTAURANGEN ANGER SINA KONTAKTUPPGIFTER OCH LADDAR UPP SIN MENY VIA FORMULÄRET PÅ "Skaffa Takeawayer" SIDAN. ÄVEN EN BILD PÅ MENYN TAGEN MED EN MOBIL FUNGERAR BRA SOM UNDERLAG.

Steg 2

VI KONTAKTAR RESTAURANGEN FÖR ATT BEKRÄFTA VAL AV PAKET OCH BETALNINGSSÄTT. DÄREFTER SKAPAS EN TAKEAWAY BESTÄLLNINGSSIDA SOM KAN LÄNKAS TILL FRÅN EN BEFINTLIG HEMSIDA ELLER SOCIALA MEDIER.

Steg 3

VOILA, RESTAURANGEN ÄR KLAR ATT TA EMOT ONLINE-BESTÄLLNINGAR! BESTÄLLNINGARNA SÄNDS VIA E-MAIL MED UNIKT BESTÄLLNINGSNUMMER OCH DETALJERAD INFORMATION OM BESTÄLLNINGEN.

Take-Out By Auxilic & MARXMEDIA

Priser

Vår prissättning är enkel och bjuder inte på några överraskningar. Många av de konkurrerande lösningarna har en komplicerad prissättning med långa bindningstider, höga transaktionsavgifter samt olika tillägsavgifter.


Vårt mål är att erbjuda en bra produkt till ett överkomligt pris som inte stiger när antalet onlinebeställningar ökar.

Frågor om TakeAwayer?

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan och en av våra rådgivare kommer att ringa dig tillbaka så snart som möjligt. (vanligtvis inom en arbetsdag)

Skicka Meddelande
Sociala Medier

Dela med dina vänner